New York: Chevrolet představuje Beat, Trax a Groove

Newyorský autosalon ožil spolu s představením tří nových konceptů mikrovozů značky Chevrolet. Jedná se o úsporné, ekologické malé automobily pro provoz ve městě, které vždy sledují určitý „leitmotiv“. Přivítejte Chevy Trax, Chevy Beat a Chevy Groove.
ČTĚTE CELÝ ČLÁNEK

Chevy Beat

Třídveřový hatchback má být jakýmsi zmenšeným snem všech tunerů a fanoušků filmů jako Rychle a zběsile. Mottem vozu je: „Každé ráno když se probudíte, zasloužíte si být hrdinou“. Design Chevy Beat vznikl v jihokorejském návrhářském centru General Motors pod vedením Injo Kima. „Chevy Beat je auto jednoduché, svobodné a obvyklé, se silným srdcem,“ dodal. Celý automobil je velmi otevřený personalisaci. Velká 17″ litá kola jsou vytlačena do rohů, světla jsou řešena pomocí LED technologie. Jako pohon slouží v Chevy Beat 1,2litrový benzinový motor s turbodmychadlem a automatickou převodovkou. Moderní interiér je doplněn silnou audio aparaturou a samozřejmě navigací.

Kompletní galerie Chevy Beat

Chevy Trax

Chevy TraxPro sportovněji založené řidiče je určen Chevrolet Trax, mětstský crossover s náhonem na všechna čtyři kola a vzhledem micro SUV. Jedná se o hybridní automobil vybavený elektromotorem sloužícím pro pohon zadních kol a litrovým benzinovým motorem pro pohon předních. „Trax je vozidlo, které zvládne cokoliv, ať už je to off-road, nebo silnice“ říká Sangyeon Cho, jeden z jihokorejských tvůrců. Chevy Trax opět vznikal v Jižní Koreji. Čtyřdvěřový Trax jezdí na 16″ kolech a pneumatikách Kumho.

Kompletní galerie Chevy Trax

Chevy Groove

Chevy GrooveDieselový Chevy Groove je inspirován tak trochu vojenskými vozidly, tak trochu moderními technologemi. Je současný, ale zároveň „funky“ a opět pochází z jihokorejského centra GM. „Chtěl jsem se vymanit ze stereotypu minivozů, který je dán slabým, málo bezpečným vzhledem tak, aby se zákazníci cítili bezpečně už jen při pohledu na tohle auto,“ řekl Jawok Koo, hlavní designér exteriéru. Chevy Groove pohání vysoce efektivní litrový diesel.

Kompletní galerie Chevy Groove

Napsat komentář